Activiteit

Vakbeurs Green

22 - 24 september 2024
Flanders Expo

De groensector groeit en bloeit. Daar draagt u alle dagen een steentje aan bij. Maar kijkt u al naar (de uitdagingen van) morgen? Laten we dat samen doen, tijdens de 15de jubileumeditie van Green. Kwestie van netwerken, kennis vergaren en business doen. 

Green is allround voor de groenprofessional. U vindt er een ruim aanbod aan bezoekers gaande van tuinaannemers, greenkeepers tot overheidsgroendiensten en van tuin- en landschapsarchitecten, boomtelers en verzorgers tot retailers. Iedereen vindt z’n weg naar de enige Belgische vakbeurs voor tuin- en parkaanleg.

Aan nieuwe initiatieven geen gebrek. Green staat garant voor trends en innovaties die u klaarstomen voor de toekomst. Zowel de private als de publieke groensector krijgt volop aandacht. Met naast Green de vakbeurs voor de inrichting van openbare ruimte: Open Spaces.

De website van Green 2024

Groencontact

ons magazine

Het Groencontact magazine verschijnt 5 maal per jaar en is hèt vakblad over groenvoorziening, openluchtrecreatie, ruimtelijke ordening en steden-bouw, landschapszorg en natuur.

VVOG dankt zijn sponsors