Vragen?

Geef ons een seintje!

Alle vragen betreffende lidmaatschap, cursussen, administratie, technische vragen mag u gerust richten aan info@vvog.info. Wij zullen deze vragen zo spoedig mogelijk behandelen. De verantwoordelijke voor deze materie zal dan contact met u opnemen.

Contacteer ons

Predikherenrei 1c
8000 Brugge (België)

Tel. +32 (0)50 33 21 33

E-mail info@vvog.info
Website www.vvog.info

BTW: BE 0414 897 902

Hoe kan u ons bereiken?

Via openbaar vervoer

Met De Lijn: Vanaf het station in Brugge neemt u bus 1 (Sint-Kruis Kerk) tot aan de halte 'Brugge Rijksarchief' of bus 2 (Sint-Jozef P+R Coiseaukaai) tot aan de halte 'Brugge Molenbrug'. 

Met de gratis centrumshuttle: Tussen 7.00 en 19.00 uur kan u ook om de 20 minuten een gratis elektrische shuttledienst nemen aan het station. Deze stopt ook aan de 'Molenbrug', dicht bij het secretariaat. Meer informatie vind je hier.

Met de auto

- Uit de richting Brussel of Oostende via de E40: Neem afrit nr. 8 naar de E403/N31 richting Brugge.  Neem daarna de afslag naar de N397 richting Sint-Michiels Brugge. Aan het station neemt u de richting 't Zand / Smedenpoort.  Even verder rijdt u niet door de tunnel maar richting Zuidzandstraat. U rijdt via de Steenstraat, Markt en de Wollestraat. Op het einde van de  Wollestraat gaat u links naar de Rozenhoedkaai.  Net na de brug slaat u rechts af naar de Predikherenrei.  Het secretariaat bevindt zich aan de linkerzijde.

- Via de Kruispoort: U rijdt door de Kruispoort naar de Langestraat. U volgt de Langestraat tot u links de Predikherenstraat in kan. Na 30 meter slaat u net voor de brug links af naar de Predikherenrei.  Het secretariaat bevindt zich aan de linkerzijde.

-Parking: de parkeerplaatsen aan het secretariaat (en bij uitbreiding de volledige binnenstad van Brugge) zijn betalend en beperkt tot maximaal 4 uur. U vindt wel een ondergrondse parking op 100 meter van het secretariaat in de Predikherenrei 4A (Alfa Parking). Deze parking wordt aangeduid als 'Parking Langestraat' en ligt onder het Rijksarchief.

Ik ga akkoord met de privacy policy

Groencontact

ons magazine

Het Groencontact magazine verschijnt 5 maal per jaar en is hèt vakblad over groenvoorziening, openluchtrecreatie, ruimtelijke ordening en steden-bouw, landschapszorg en natuur.

VVOG dankt zijn sponsors