Activiteit

Finaledag Openbaargroen-awards 2023

14 december 2023
Bluepoint Antwerpen
vvog

Kom naar de leerrijke en boeiende Finaledag van de Openbaargroen-awards 2023 op donderdag 14 december 2023 in zaal Bluepoint Antwerpen te Berchem van 9.00 tot 17.00 uur.

De wedstrijd Groene gemeente beloont interessante groenprojecten. Daarnaast kunnen ze ook bijkomend een label 'PLUSgroen' krijgen voor een significante netto-winst aan openbaar groen. Ook kunnen de projecten in aanmerking komen voor het label 'Klimaatbestendig project' als reeds van bij de ontwerpfase werd gekeken naar maatregelen inzake klimaatbestendigheid met een milderend effect op de impact van hitte, droogte en wateroverlast.

De Groenaannemer-award wordt uitgereikt aan een realisatie die door een groenaannemer deskundig werd aangelegd, in een vlotte en correcte samenwerking met het lokaal bestuur.

In de wedstrijd Bijenvriendelijke gemeente ontvangen lokale besturen bijensymbolen naargelang de inspanningen die ze leveren om de gemeente op een hedendaagse manier bijenvriendelijk te maken.

Groencontact

ons magazine

Het Groencontact magazine verschijnt 5 maal per jaar en is hèt vakblad over groenvoorziening, openluchtrecreatie, ruimtelijke ordening en steden-bouw, landschapszorg en natuur.

VVOG dankt zijn sponsors